Nega i lepota

Flasteri za mitesere – upotreba, iskustva, rezultati i cena

Odavno već, negovana koža je postala imperativ lepote ne samo pripadnica nežnijeg pola, već i brojnih pripadnika jačeg pola koji brinu o sopstvenom izgledu.

Da bi koža izgledala negovano, a pre svega uredno, prisustvo mitisera na njoj, predstavlja nešto što je doslovno nedopustivo.

Međutim, postoje osobe kojima je koža takva da je jednostavno sklona pojavi mitisera, čak i onda kada ta osoba ulaže maksimalno mnogo pažnje u održavanje njene higijene, kao i u sprovođenje adekvatne nege.

Ukoliko i vi pripadate toj grupi populacije, koju čine osobe čija je koža sklona pojavi mitisera, rešenje svog problema možete potražiti u upotrebi flastera za mitisere.

U nastavku teksta, otkrićemo vam na koji način se takvi flasteri upotrebljavaju i otkrićemo vam kakva su iskustva njihovih korisnika, kao i gde i po kojoj ceni ih možete pronaći i kupiti.

Flasteri za mitisere – upotreba

Flasteri za mitisere ili trakice za uklanjanje mitisera, kako se ovaj proizvod takođe veoma često naziva, upotrebljavaju se na krajnje jednostavan način, koji ne zahteva ni mnogo truda ni mnogo vremena.

Naime, da bi ste pristupili pravilnoj upotrebi flastera za mitisere, sve što je potrebno je sledeće:

Najpre se temeljno umijte koristeći sredstvo za umivanje i toplu vodu. Zatim, lice osušite utapkavajući ga nežno čistim peškirom.

Kada ste sproveli navedene korake pripreme kože za upotrebu flastera za mitisere, pre nego što pristupite upotrebi flastera, dobro pokvasite samo onu regiju kože koju želite da tretirate, tačnije samo onu regiju kože na kojoj je izraženo prisustvo mitisera (sasvim je svejedno da li je to regija kože na nosu, regija kože na čelu, regija kože na obrazima ili regija kože na bradi).

Kada ste dobro pokvasili željenu regiju kože, dok je još uvek mokra, direktno na nju zalepite flaster za mitisere. Nakon što ste zalepili flaster za mitisere na kožu, vrhovima prstiju, dobro ga utapkajte tako da njegova površina što efikasnije prione na površinu kože.

Zatim, sačekajte da prođe između 10 i 15 minuta, kako bi flaster za mitisere mogao da ispolji svoje delovanje i tek nakon toga, flaster odlepite sa kože.

Odmah nakon što odlepite flaster za mitisere sa regije kože koju ste na ovaj način tretirali, još jednom ponovite postupak temeljnog umivanja uz upotrebu sredstva za umivanje i tople vode, a nakon toga kožu ponovo nežno utapkajte čistim peškirom kako bi ste sa nje uklonili vodu i na nju utrljajte tanak i ravnomerno raspoređen sloj hidrantne kreme.

Opisani postupak upotrebe flastera za mitisere, ukoliko procenite da je to potrebno, na potpuno isti način možete ponoviti nakon 3 ili 4 dana.

loading...

Pritom, prilikom svake nove upotrebe flastera za mitisere, potrebno je da upotrebite novi flaster.

Ukoliko prilikom prve upotrebe flastera za mitisere primetite da vam njegovo delovanje ne odgovara i da dovodi do pojave iritacija na vašoj koži (kao što je prisustvo intenzivnog peckanja, prisustvo svraba ili prisustvo izraženog crvenila koje se ne povlači ni nakon pola sata od trenutka skidanja flastera sa površine kože), ono što je potrebno da uradite, jeste da odustanete od dalje upotrebe ovog proizvoda i da rešenje potražite u nekom drugom načinu saniranja mitisera.

Ono na šta takođe treba da obratite pažnju prilikom upotrebe flastera za mitisere, jeste da površina kože na koju ih nanosite, tačnije lepite, obavezno (kao što smo i naveli da treba) bude mokra.

U protivnom, ukoliko flaster za mitisere zalepite direktno na suvu kožu, prvo što se može dogoditi jeste da flaster ne može uspešno ili dovoljno efikasno da se zalepi, a drugo što se može dogoditi jeste da takav način upotrebe ovog proizvoda dovede do pojave iritacija na koži.

Flasteri za mitisere – iskustva i rezultati delovanja

O visoko izraženoj delotvornosti flastera za mitisere, svedoče brojna iskustva njihovih korisnika. Međutim, kako je na tržištu dostupno više različitih verzija, to jest vrsta ovog proizvoda, kako bi ste i vi bili u potpunosti zadovoljni kvalitetom njegovog delovanja, ono što je potrebno, jeste da odaberete verziju koja će vama, odnosno vašoj koži najviše odgovarati. Smernica koja vam može biti od koristi kako bi ste izabrali flastere za mitisere koji će najbolje odgovarati vašoj koži, jeste obraćanje pažnje na proizvodnu marku ovog proizvoda.

Naime, značajno je veća verovatnoća da će vam odgovarati flasteri za mitisere koje proizvodi neka proverena farmaceutska ili kozmetička kompanija, kao što je recimo “Nivea” ili “Titania”, nego što je verovatnoća da će vam odgovarati flasteri za mitisere koje proizvodi neka nepoverena ili nedovoljno provrena farmaceutska ili kozmetička kompanija.

Rezultate delovanja flastera za mitisere, možete uočiti već nakon prvog tretmana koji podrazumeva njihovu upotrebu i to po tome što ćete čim skinete flaster sa površine kože koju ste tretirali primetiti da na njoj prisustvo mitisera više nije uočljivo ili da je bar u značajnoj meri smanjeno.

U zavisnosti od mere u kojoj su mitiseri izraženi na koži, zavisi i koliko puta će biti potrebno da ponovite upotrebu flastera za mitisere.

Kod nekih osoba, samo jedan tretman upotrebe flastera za mitisere može da dovede i dovodi do postizanja maksimalnih rezultata, dok kod nekih osoba, nakon prve upotrebe ovih flastera, ostaje izražena potreba i za njihovom drugom ili trećom upotrebom (na jednoj istoj regiji kože).

Flasteri za mitisere – cena

Flastere za mitisere, možete pronaći i kupiti u gotovo svim apotekarskim ustanovama, ali i u drogerijama. Njihova cena zavisi od proizvođača, ali i od broja flastera u pakovanju.

Naime, postoje pakovanja koja sadrže svega tri flastera za mitisere, dok isto tako postoje i pakovanja koja sadrže šest ili čak deset flastera za mitisere.

U skladu sa pomenutim razlikama, flasteri za mitisere koštaju od oko 200 dinara po pakovanju do oko 700 dinara po pakovanju.

Sponzorisano:

loading...
Loading...