Blog

Zašto je PVC stolarija prvi izbor savremenog doma?

Građevinska industrija i pre svega savremena gradnja diktiraju trendove i sve veću upotrebu PVC stolarije, koja ispunjava sve nove standarde kada su materijali i proizvodi u pitanju.

Postoje značajne prednosti koje nudi PVC stolarija u odnosu na druge materijale od kojih se proizvodi stolarija; a to su funkcionalnost, energetska efikasnost i postojanost.

Ne smemo zaboraviti ni vizuelni efekat koji stvara PVC stolarija na novim građevinskim objektima bilo da su stambene ili poslovne prirode.

Postoje brojni benefiti ove stolarije savremenog doba, ali postoje i značajne razlike u kvalitetu na koje moramo obratiti pažnju prilikom kupovine.

Često na izgled ista stolarija ima različitu cenu, i kupac se neretko opredeli za onu jeftiniju jer ne vidi razliku, niti prednost skuplje stolarije.

Pre svega treba da kupite stolariju renomiranog proizvođača koji ima kvalitetnu tehnologiju i postoji dugi niz godina na tržištu, jer on Vam može dati garanciju na prozore i vrata i pružiće Vam odgovarajuću zamenu ako se slučajno nešto dogodi i Vi ne budete zadovoljni sa proizvodom.

Skuplja PVC stolarija gotovo uvek znači više stakala, više komora i kvalitetniji okov koji nije izrađen od plastike koja se lako lomi i puca.

Kada bismo morali da u jednoj rečenici objasnimo zašto je PVC stolarija toliko popularna danas, odgovor bi bio jednostavan, a to je praktičnost, ekonomičnost i uklopljivost.

Kada kažemo uklopljivost mislimo na različite enterijere i eksterijere u kojima može da nađe svoje mesto.

PVC stolariju odlikuje elegantna estetika, ravnih linija bez nepotrebnih ukrasa i kao takva može postati deo brojnih stambenih i poslovnih objekata.

Takođe pored bele boje PVC stolarije koja je uobičajena, danas na tržištu postoji cela paleta boja i dezena profila koji se mogu uklopiti i u najzahtevnija dizajnerska rešenja.

Jedan od benefita PVC stolarije koji ne možemo zanemariti je i cenovna pristupačnost, odnosno za relativno malo novca, domaćinstva mogu da dođu do velikih energetskih ušteda.

Kada ulažete u proizvod koji će Vam doneti značajne uštede Vi ustvari ulažete direktno u Vaš godišnji budžet.

PVC stolarija se smatra visokofunkcionalnim proizvodom jer odgovara tempu današnjeg života, što znači veoma jednostavno se koristi, a održavanje je lako.

Ovo je tip proizvoda koji Vam podiže nivo udobnosti stanovanja, zaštite i bezbednosti objekta.

Ako ste do sada izbegavali PVC stolariju zbog bele boje jer ste isključivo ljubitelj drveta i prirodnih tonova morate znati da odavno na tržištu postoji dezen stolarije u nijansi drveta.

I to dezeni drveta dolaze u nekoliko nijansi i tekstura što znači da za Vaš dom možete odabrati više boja hrasta, od svetlog, zlatnog, pa sve do tamnog, zatim bora, oraha, ili mahagonija.

Najvažnija odlika ovih vrata i prozora je pre svega termoizolacijska i energetska efikasnost.

PVC stolarija zadržaće toplinu unutar Vašeg doma tokom zimskim meseci, dok će u letnjem periodu Vaš životni ili poslovni prostor biti prijatno svež.

Sa ovim prozorima možete uvek imati dotok svežeg vazduha sa veoma malim energetskim gubicima jer PVC stolarija poseduje savremeni ventilacioni sistem.

Kupovinom ovakve stolarije svoj životni ili poslovni prostor poboljšavate jer neće više biti suvog i ustajalog vazduha u prostorijama.

Sponzorisano:

loading...
Loading...