Lifestyle

Top 3 zimska Tom Ford parfema

Iako se neke dizajnerske etikete mogu pohvaliti jednim (u redu, možda i dva) ikoničnim mirisom, Tom Ford vjerojatno ima najmanje pet puta veći broj. Za vas smo ovaj put izdvojili top 3 zimska Tom Ford parfema.

# 3: Tom Ford Black Orchid

Mnogi ljudi bi vjerovatno mogli potvrditi da je ovaj kultni parfem NAJBOLJI miris Toma Forda svih vremena. Luksuzan, bezvremenski i složen, gotovo da postaje tajnovitiji i magičniji kako se razvija.

“Crna orhideja bogata je mješavina začina i tame koja se okreće oko vas, biti vam bliža i bliža. Oslobodite njenu savršenu snagu – i rijetku i izvanrednu”, kaže Ford.

Ključne note ovog parfema su: crni tartuf, bergamot, crna orhideja, crna šljiva, noir gurmanski akord, pačuli.

# 2: Tom Ford Oud Wood

Oud Wood je vrhunski parfem za sve one koji ne vole miris koji se osjeća previše dragocjeno ili izmišljeno. Sadrži stručnu strategiju šuma sa šumskim mirisom koje mirišu klasično i ugodno, a rijetko i primamljivo.

Prema Fordu, Oud Wood obavija nositelja (ili njuškača) rijetkim oudom, egzotičnim začinima i kardamomom, prije nego što se odjednom razvije u bogatu mješavinu bogatih, tamnih i senzualnih.

Ključne note ovog parfema su: egzotično ružino drvo, kardamom, drvo oud, sandalovina, vetiver, zrno tonke i jantar. 

# 1 Tom Ford Fu*king Fabulous

Koji bi još parfem Tom Ford mogao doći na prvom mjestu?  Ikona za sebe, Fu*king Fabulous je apsolutno legendarna u industriji parfema.

Iako je miris uistinu topao i začinjen, sadrži rub i drvenost zahvaljujući strateškim mirisnim dodacima poput lavande i kože.

“Fu*king Fabulous je dekadentna, orijentalna koža opojnog ručka”, opisuje Ford. “Doziva privatne razmjene na kojima se maštarije ostvaruju. To je nesumnjivo najiskrenije ime za tako lijep miris.”

Ključne note ovog parfema su: svježa lavanda, gorki badem, vanilija, korijen irisa, cvijet irisa, te koža.