Nega i lepota

Rešenje na dohvat ruke – Krema za suvu kožu

Postoji mnogo načina koji pomažu kod suve kože, međutim, onaj prvi koji Vam svaki put padne na pamet jeste krema za suvu kožu.

Problem nastaje, međutim, kod odabira prave kreme za Vašu suvu kožu.

Kao što možete da pretpostavite, ne prija svakom tipu kože ista krema, tako da se postavlja pitanje koja je ona prava koja odgovara baš Vašoj koži. Šta je suva koža i kako do kreme za suvu kožu?

Da bismo došli do odgovora na to pitanje moramo se, pre svega, zapitati kako nastaje suva koža i zbog čega se javlja.

Odakle problemi i kako sa njima?

Problem sa suvom kožom se javlja usled izlaganja kože ekstremnim vremenskim uslovima (kao što su mraz ili visoke temperature), hormonskog disbalansa, izlaganja duvanskom dimu ili prosto se takav tip kože genetski nasleđuje.

U svakom slučaju ključan problem nastaje kod disbalansa nivoa sebuma u dermi.

Dakle, kako bismo se rešili suve kože treba da nađemo način kako dovesti nivo sebuma u idealne okvire.

Treba voditi računa kako pravilno negovati kožu. Preterano nanošenje krema za lice u slojevima kao i nanošenje većih slojeva šminke, neće pomoći prirodnoj borbi protiv suve kože.

Vaša koža treba da na prirodan način dođe do sopstvene zaštite kože.

U takvoj borbi može pomoći samo prirodna kozmetika koja će izregulisati lučenje sebuma kao i način ishrane i hidratacije kože.

Krema za suvu kožu je svaki put prvo što nam padne na pamet, zato treba da obratimo pažnju na to koju ćemo koristiti.

loading...

Najvećem broju korisnika pomažu zapravo prirodne kreme na bazi organskog lekovitog bilja. Takve kreme najbolje hrane i hidriraju suvu kožu usled nedostatka vitamina.

Kada je izložena vremenskim neprilikama ili duvanskom dimu, Vaša koža se brani i mnogo kvalitetnih hranjivih minerala i vitamina iz tela koristi kako bi se zaštitila od nepogodnih spoljnih uticaja.

Stoga vremenom, usled čestih i snažnih neprilika, ako se ne održava, Vaša koža gubi na kvalitetu.

Odatle pravi recept za Vašu kožu koji izjedna hrani, reguliše nivo sebuma u Vašoj koži i hidrira je, nalazi se upravo u prirodnom organskom lekovitom bilju.

Kao najbolje rešenje u prirodnoj kozmetici se pokazao Neril-acetat koji je osnovni sastojak smilja. Smilje je nezaobilazno lekovito bilje u modernoj prirodnoj kozmezici.

Rešenje = Priroda

U dodiru sa prirodnim sastavima iz eteričnih ulja lekovitih biljaka Vaša koža već posle nekoliko dana pokazuje poboljšanje koje nastaje samo time što je izložena zdravoj sredini.

Pri prvom stavljanju kreme otklanjaju se svi činioci koji ugrožavaju Vašu kožu, a kroz samo nekoliko nedelja hranjiva i zdrava sredina vraćaju elastičnost i zdravlje Vašoj koži.

Kako bi učinak krema bio potpuniji i kako bi zdravi sastojci kreme prodirali duboko u kožu i zadržavali se u dermi, valjalo bi u paru koristiti i serum za suvu kožu.

Održavanje i pristup rešavanju suve kože sa dve strane mnogo je efikasnije pri otklanjanju daljih nelagoda.

Celokupan pristup u borbi protiv suve kože sa serumom i kremom ukombinovan sa zdravim navikama u ishrani daju neverovatne rezultate. Vaše lice će zablistati.

Elastičnost kože će Vam umiriti svaku nelagodu, a svaki Vaš osmeh isticaće lepotu pravog samopouzdanja.

Sponzorisano:

loading...
Loading...